петак, 23. март 2012.

Kako Prici Devojci

Ovaj tekst verovatno citate zbog toga sto ne znate kako prici devojci, nema razloga za brigu, nije to tesko kao sto izgleda, potrebno je samo znati par trikova, o kojima cemo sad i pricati. Osnovni problem prilikom prilazenja devojci je strah od odbijanja, nikad niste sigurni da li ce vas prihvatiti ili odbiti. Sad cemo govoriti o raznim nacinima koji kao razultat daju veoma pozitivne reakcije kod devojaka.
Kako prici devojci

1) Prvo i najvaznije je da nadjete devojku koja vam se stvarno svidja. Mozete joj prici bilo gde, da li na ulici, u skoli, teretani, diskoteci ili bilo kom drugom mestu, to je potpuno svejedno i vas je izbor.

2) Potpuno zaboravite na to da postoji mogucnost da ce ona da vas odbije, i samouvereno krenite da joj pridjete. Nemojte obracati paznju na detalje tipa sa koje strane cete joj prici ili slicno tome, to vas samo opterecuje bez razloga, znaci sav fokus je potrebno staviti na osobu kojoj prilazite. Ukoliko se pojavi hemija izmedju vas, skroz su nebitne te sitnice na koji bi vi toliko obracali paznju.

3) Kada joj pridjete, predstavite se prvo, i pitajte je za ime. Ukoliko razgovor krene u pozitivnom smeru pitajte je za broj telefona i posle toga je pozovite na sastanak. Najvaznije je da budete opusteni i svoji, na kraju krajeva, sta imate da izgubite i ako vas odbije? To ce biti samo jos jedno iskustvo, znate da kazu da se na greskama uci najbolje. Ukoliko prodjete kod nje, vase samopouzdanje ce da raste i vremenom cete imati sve manje problema prilikom prilaska.

4) Ostvarite kontakt ocima, ovo je jako bitna stvar, vecina devojaka odbija muskarce upravo zbog toga sto ne mogu da ostvare kontakt ocima, njima puno znaci vase samopouzdanje, i ukoliko primete da ste slabi sa istim verovatno ce vas otkaciti. Znaci ukoliko vas gleda, nemojte spustati pogled, nego idite pravo ka njoj i izgledajte sto samouverenije moguce, sigurno cete dobro proci.

5) Mali osmeh
Ovo je jedna od stvari koje provereno prolaze. Ukoliko vidite devojku u diskoteci na primer, i ostvarite kontakt ocima sa njom, zatim se nasmejete i ona vam uzvrati. To je to! Imate ogromne sanse kod nje, takva prilika se ne propusta. Ukoliko vidite da ona vas osmeh ignorise, okrece glavu ili bilo sta slicno, najbolje bi bilo da joj ne prilazite, to je ocit znak da nije zainteresovana za upoznavanje.

6) Govor tela
Jos jedna jako bitna stvar koju devojke odmah uoce kod vas je govor tela. Potrudite se da budete opusteni, sto prirodnije da izgledate, a i da se ponasate. Ukoliko ste nervozni i pravite neke nerazumne pokrete rukama, ona ce primetiti da nesto nije u redu sa vama i velika je mogucnost da ce vas odbiti.

Ovo je samo jedan mali, osnovni deo koji bi trebali da znate prilikom prilazenja devojci. Vise nema razloga da pitate pitanja tipa kako da pridjem devojci, sve vam je ovde obrazlozeno. Da rezimiramo, najvaznije je da budete puni samopouzdanja jer to uvek prolazi, ako ne prodjete kod jedne, procicete kod druge sigurno.


52 коментара:

  1. Анониман15. јун 2012. 09:42

    Brate tako ja kao sto si naveo u 5. ali ona se uvek namrsti ili promeni izraz lica... Samo da vam kazem Nije laka zenska.. probao sam sve fazone sve nacine, cak izlazimo u grad, kafic,... Pridjem jo ona se namrsti i ode,... Msm nemam nikakve ideje vise. Poenta je u tome sto izlazi samnom a zaljubljena je u jednog tipa kome cu ta slomim kosti... Normalno ja sam taj koji uvek, znaci uvek pita za izlazak, placam pice, nema sta ne radim da je osvojim. POMAGAJ TE PLS!!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман4. март 2013. 10:52

      nemoj odustajati budi uporan sta imas da izgubis ostani jak
      i nemoj da se oravis vazan

      Избриши
    2. Pa sta ima da izgubi osim PARE

      Избриши
    3. Pa očigledno nije za tebe, biće drugih i boljih...

      Избриши
    4. Анониман9. март 2014. 14:02

      Ma okreni se drugoj, ne gubi vreme na ovu koja te nece...:)

      Избриши
    5. Анониман24. јун 2014. 17:10

      ma jebe ti se za penziju

      Избриши
  2. prestani da placas pice :)

    ОдговориИзбриши
  3. Udri ga kolega,nedaj mu da "bega",polomi mu rebra,pravac intenzivna nega... :P Brate,probaj da je nasmejes bas mnogo,ispricaj neki vic,mlatni nesto smesno,ali nemoj da ispadnes glup,ako uspes da je nasmejes,imas je 50%,e posle toga probaj da je muvas i sanse ti odmah rastu!!! :D

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман3. јун 2013. 09:16

    Brate podiglo mi se samopouzdanje kada sam ovo citao. A tek kad pridjem devojci kakvo ce biti. Hvalaaaaa puno. :)

    ОдговориИзбриши
  5. naso sam devojku preko facebooka i neznam kako da je zavedem stalno joj pricam cao lepa si ona kaze hvala neznam kako

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман7. јул 2013. 15:24

    e druze nemoj joj govoriti lepa si, nemoj joj davati komplimente odma to kasnije kroz pricu

    ОдговориИзбриши
  7. !!! - PROCITATI OBAVEZNO - !!! Na netu bolje nema!

    http://www.zavedi.com/

    https://mega.co.nz/#!iI0XhBYJ!VPGwr2jrEPO2VC40IJeOww4dUPESOwhJzr8aMUJcCUY

    http://www.podlupom.com/zabava/kako-smuvati-devojku/

    ОдговориИзбриши
  8. cao ljudi,ovo je dobro,ali koju pricu otpoceti,to je problem,kasnije cu se snaci,ali dajte neki fazon za prilazenje kod klinke,a ja sam ipak par godina stariji od nje.

    ОдговориИзбриши
  9. ja sam "99 godiste i zaljubljen sam u jednu devojcicu koju sam upoznao na treningu i tek pre par dana sam joj samo ime saznao ali ne znam kako da joj pridjem pa zato molim za savet.

    ОдговориИзбриши
  10. Ja imam bas taj problem,sve ja uradim i pridjem joj ali nzm sta posle da radim,nzm sta da pricam sa njom,nzm kako da se ponasam prema njoj,molim vas za pomoc.

    ОдговориИзбриши
  11. Sreo sam drugaricu iz odeljenja,kako da joj pridjem i na koji nacin da je zavedem???Plizz pomagajte inace cu ostati bez nje

    ОдговориИзбриши
  12. Pa ovako moras naci neku temu koja je zanimljiva da kad joj pridjes imate o cemu da pricate

    ОдговориИзбриши
  13. Ako oces da smuvas dobru ribu samo je zasmevajaj i broj tel. i posle ......

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман8. мај 2014. 08:35

    Pridje riba, koju uopste ne poznajem u skoli i pita me da li bih izasao sa njom na pice?
    Najbolji odgovor?

    ОдговориИзбриши
  15. Анониман21. мај 2014. 13:32

    Samo reci: samo za tebe preko reda i nasmejes se ;)

    ОдговориИзбриши
  16. Анониман14. јун 2014. 14:38

    Ja imam jedan problem posto ne smem nikom da kazem evo reci cu ovde.. Da predjem na stvar: Svidja mi se jedna devojka, ali kad je vidim pogubim se i ne znam sta da radim prosto zabodem kao da to nisam ja ali ne znam zasto, za mojih 16 godina ona je prva prema kojoj osecam nesto! i mislim da je ona ta, ali stvarno ja ne znam sta da radim.. i u velikom sam problemu ako mi verujete.. ali pre par dana cuo sam price da se zaljubila u mene.. sad sta da radim? Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imam 16 godina, problem je isti. Uvek mislim o njoj, i kad je vidim da visi tu u skolskom hodniku sama ili sa prijateljima, toliko sam uplasen da nemam reci. U tom trenutku ne smem prici devojci koja mi se svidja, sto je naravno - strah i nedostatak samopouzdanja.. i meni treba pomoc.

      Избриши
  17. Анониман15. јул 2014. 09:51

    e do kurca ovo oko pogleda ja slabije vidim a i kako da znam da gleda mene na primer u punom klubu kako da budem siguran? :D

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман19. јул 2014. 05:35

    sta da radim , pricali smo o akva parku i toboganima , smeskala mi se , zeleo sam da je pitam za broj , ali je bila sa sestrom, pitao sam je za broj 2. put kada je bila sama , i rekla je da joj je crko telefon, i dalje mi se smeskala, lupalo mi je seca kao ludo, i uspeo sam da uzvratim smeh, sta sad da radim, imam samopouzdanje ali ga nemam dovoljno, zbog proslog puta(druga Devojcica) , kada sam rekao ,,svidjas mi se'' a ona je rekla samo ok .

    ОдговориИзбриши
  19. Ovako imam 16godina,svidja mi se cura..Nije sad nesto da ima dupe i te stvari ali mi se svidja..ovo je prva cura prema kojoj ovako osjecam..imamo par zajednickih stvari..ali ja se plasim.da joj pridjem..Starija je oko 10mjeseci..sto po menj nije malo..Jos ima u drustvu jednu curu koja misli lose o meni i ne znam kako bi se zavrsilo i kad bih je smuvao...Sigurno bi joj ta likusa govorila "gdje njega nadje,itd" A ovako nesto mi se prvi put desava..Napaljen sam bio na puno cura ali to nije to..Imale su dobrk dupe i to..ali ova onako..i uopste to ne gledam kod nje..nekakk me privlaci..A napalila se na moga najboljeg druga,sve mu zivo lajkovala na fb..a njega boli lurac za nju..Pomozite plz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pitaj druga da je nabaci tebi tu devojku.

      Избриши
    2. ljudi moji ja sam navikao na djevojke jer ako si na primjer sam i ides kod nekih rodjaka na slavu ilitako nes,tu vec stices samopouzdanje.samo treba da budes prirodan,uz sexy poglede i smjeskanja

      Избриши
  20. Zaljubio sam se u neku devojcicu 9meseci mladju od mene iz skole.ne znam kako da je pridjem .a i moji drugovi iz razreda ce mi se smejati ako me odbije ,sta da radim.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako ti se ortaci smeju zbog toga to onda nisu ortaci. Pravi prijatelji bi uvek zeleli nekome sve najlepse u zivotu da se desi.

      Избриши
    2. Анониман23. мај 2016. 23:08

      A sta Aleksandre ako su i ti ortaci zaljubljeni u nju?Pa to namerno radi,oni su ti ortaci,ali ustvari nisu jbg,tako ti je danas

      Избриши
  21. Svidja mi se devojka ali je godinu dana starija od mene nzm kako da zapocnem razgovor sa njom.... Imam 15 godina

    ОдговориИзбриши
  22. Pomoc!!!! Svidja mi se cura koja je isla sa mnom u razred 4 godine. Prije je bilo sale, price, ali od kada sam se zaljubio u nju kada god prodje pored mene ja se pocnem znojiti i "zaledim" i nemam pojma kako da zapocnem razgovor sa njom. Takodje jednom prilikom sam joj rekao da mi se svidja, a ona mi je odgovorila kako me smatra drugom. Pozvao sam je da izadjemo, ali nije mogla jer je imala rodjendan kod svoje naj drugarice. Posto idem u skolu u drugi grad zamolio bih vas da mi pomognete dok jos traje raspust. Inace ima 15 god.

    ОдговориИзбриши
  23. Анониман10. мај 2015. 15:06

    Zaljubio sam se u drugaricu sa kojom se znam dosta dobro. po cijeli dan gledm u nju a kako mogu primjeti i ona u mene. Kad joj se nasamijesim i ona se mene nasmijesi, kako da joj kazem da mi se svidja?? Mislim da ni ona nije ravnodusna pomagajtee molim vas.. izludjeh

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Brate lepo je izvedes na pice i kazes joj istinu. Uvek pali!

      P.S: Znam iz licnog iskustva!

      Избриши
    2. Ja mislim da trebo da budes prirodan ali ne previse jer ako si manijakalan kao ja to i nije toliko dobro

      Избриши
  24. Анониман31. јул 2015. 17:46

    Brate pomogni mi kako da pridjem nekoj curi u grad i kako da je smuvam

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. ko da ti pomogne ako ja to nije toliko tesko sto se tice prilayenja skupi hrabrost,nadji neku temu za razgovor,imaj osmeh,budi prirodan i pridji. kada pridjes iskorisi teme i ako se smeje na neke fore koje bi trebao da ubacis to je pozitivan znak(sale ne trebaju da budu mnogo vulgarne,saznaj koj humor voli ako je crni pisi mi recicu ti neke fore) ako si to uspeo casti picem ali ne odmah ko iz topa nego polako lozi je malo a kad to uradis znaci da si uspeo a ako hoces dalju vezu nadji bolje teme koristi humor budi otvoren ali ne mnogo,PRATI ZNAKE,i to je to. ZNAKOVI SU/SMEJE SE NA FORE/GLEDA TE SA OSMEHOM/ZABACUJE KOSU/NASLONI GLAVU NA SVOJU RUKU I GLEDATE SA PUNIM OCIMA/ TO ZNACI USPEO SI TO JE TO POSLE SAMO PRIRODNO. I NEMOJ DA BUDES NAVALENTAN

      Избриши
  25. ima jedna devojka iz mog razreda i ona mi se svidja ali nemam hrabrosti da oj pridjem ona je meni bas slatka .svi decaci iz mog razreda kazu da je ona dosadna ,ali meni je zabavna. cak smo jedno drugom slali poljupce preko casova (ali to je bila sala za poljupce da vidimo sta ce pomisliti drugi) i kad god pogledam u nju ona mi se smesi ,ali kad joj pridjem ona cuti!!!! nekad kad imam hrabrosti ja joj pridjem i pricamo 1 inut i onda ja odem zato sto nemam sta da pricam!!! molim vas pomozite pls.

    ОдговориИзбриши
  26. imam i ja jedan problem bio sam sa jednom devojkom 10 dana ona mi je prva devojka a posle toga ona mi je rekla raskidamo jasam je pitao sto onaje rekla zato pitam je da mi da razlog ni to nece da prica samo kaze nesvicasmise i tako molim vas pomozite plizz

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sto se tice takvog problema nmg mnogo da pomognem ali postoji nekoliko razloga zasto joj se nesvidjas ili te ostavila 1. Nesto si zasro nemora da bude nesto veliko tuca npr. Moze biti nesto malo i bezznacajno za tebe ali je njoj uvreda ili joj se to nesvidja 2. Mozda je ona od onih devojaka koje menjaju momke redovno, udju u vezu nekoliko dana pa prekinu iz nekog razloga samo njoj znanog 3. Mozda je nasla drugog boljeg ili goreg ali on joj se svideo ti si mozda bio prolazna ili neka utesna vezica 4. Mozda je bila sa tobom radi osvete decku drugarici... Opet iz nekog glupog razloga. Probaj popricaj sa njom sta ga znam polako natenane nemoj da zuris idi okolo i probaj saznaj u cemu je problem ako to neupali popricaj sa njenom najboljom drugaricom ili drugom pa neka ti oni to kazu. Ako nista od toga neuspe postoji 5 razlog zast te ostavila 5. Mozda je od onih skromnih devojaka koje nezele da povrede i koje uvek misle lose o sebi i time nezele da smetaju drugima. To je malo verovatno ali staga znas probaj ovo i ako ne upali nadji drugu ona ti onda nije sudjena. Nadam de da sam pomogao.

      Избриши
  27. Ljudi imam 13 god....postavila je kao bongo i on je pogodio ko joj se svinja... Sad ja nzm da li sam to ja.. Sta ako se ispalio.... Sta da radim? Pomagajte...
    Hvala unapred☺

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман23. мај 2016. 23:06

      Ovako,druze,i ja imam 13 godina,e sad ovo sto si gore napisao ne shvatam(ipak sam shvatio dok sam pisao ovo:"e sad ovo sto si..."razumes vec",ja takodje ne znam da li se ja svidjam jednoj devojci,ustvari ona je sestra mog najboljeg druga,zna me bolje nego sto sam sebe znam,idem na folklor,a i ona,pa dok smo putovali u busu sedila je blizu mene i pricali smo lepo,sve gore navedeno sam uradio,naravno,nisam pre toga ni procitao ovo,ali ne znam da li je u redu,jer ipak je sestra mog najboljeg druga,ali brt odlucio sam,prici cu joj kada je vidim i pitati dal' je zaljubljena u mene,to i ti uradi nemas sta izgubiti [VEROVATNO CE ME ODBITI ALI JBG]

      Избриши
  28. Budi opusten i svoj , samouveren ne razmislajj u glavi previse jer to ce samo sto vise da te muci. Jednostavno stanes ispred nje prospes neku foru ima ih milion ona zagrize mamac prica se nastavi . Najbolje je neplanirano , a ako si prijatelj sa njom imas tu friend zone onda je najbolje na pocetku da joj pokazes da zelis nesto vise. One ne ujedaju i nece te ubiti jednostavno kao sto pricas sam sa ortakom ili komsijom tako opusten budi i sa devojkom. A ako te odbije ne moj da te to sputava ne dozvoli da to utice na tebe nego kreni odma na drugu neku koja je vredna tvoje paznje i vremena. Najgore je ako odma se zaljubis a ona te ne primecuje znaci samo opusteno i glumi ako treba uveri sebe da nisi picka i objasni joj otvoreno kako stoje stvari.

    ОдговориИзбриши
  29. Анониман23. јул 2017. 10:53

    Jao sta se meni desilo, video sam neku devojku (lepaaaa ko san) u autobusu par puta kada sam isao u skolu i nikako ne znam kako da joj pridjem da se upoznamo, posto mislim da sam ja retard kada joj tako pridjem a plus ona je uvek u nekom drustvu i oni ce misliti da sam otkacen cim tako prilazim nepoznatoj devojcici, a ponavljam jos jednom lepa je i mislim da je starija od mene za godinu dana...

    ОдговориИзбриши
  30. Zdravo,

    Ovdje smo još jednom kupiti bubreg za naše pacijente i oni su se složili platiti dobru svotu novca svima koji žele donirati bubreg kako bi ih spasili, pa ako ste zainteresirani da budete donator ili želite spasiti život, molimo Vas da nam pišete na e-mail ispod.

    Ovo je prilika za vas da budete bogati u redu, jamčimo vam i jamčimo vam 100% sigurne transakcije s nama, sve će se izvršiti prema zakonu koji donosi donatore bubrega.
    Zato više nemojte gubiti vrijeme, molimo Vas da nas napišete na irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua specijalistička bolnica.

    ОдговориИзбриши
  31. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши
  32. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши