петак, 23. март 2012.

Kako Smuvati Devojku

Zelite da znate kako smuvati devojku? Ako je ovo slucaj, znajte da niste sami, u ovom trenutku ima na milione momaka koji traze devojku da im upotpuni zivot, problem je u tome sto ne znaju kako naci istu. Na vasu srecu, u ovom tekstu cemo objasniti u pet koraka kako da resite taj problem.

Kako smuvati devojku
Prvi korak - Radite na vestinama privlacenja

Pre nego sto uopste pocnete da razmisljate o devojci, potrebno je da sredite sebe kao licnost i naucite nekoliko korisnih stvari, tj vestina. Razlog ovome je da budete spremi da reagujete kako treba i da privucete zensku osobu kada je upoznate. Tako da prilikom upoznavanja sa njom, trudite se da ispoljavate osobine koje se njoj svidjaju i koje bi joj bile zanimljive. 
Potrebno je da koncentrisete na sledece stvari:
  • Podizanje samopouzdanja
  • Nacin na koji joj prilazite
  • Vestine dobre konverzacije
  • Stvaranje hemije izmedju vas
  • Vestine zavodjenja
Drugi korak - Morate da znate sta tacno zelite

Kada odlucite da nadjete devojku, jako je bitno da znate kako naci pravu osobu. Pokusajte da stvorite jasnu sliku o tome sta trazite i ocekujete od osobe koja bi vam bila devojka, kao u svim ostalim stvarima u zivotu postavljanje jasnih ciljeva omogucava vam da imate bolji pogled  na situaciju i dosta bolju realizaciju. 
Evo nekoliko stvari o kojima je bitno da razmislite:
  • Godine
  • Boja kose
  • Njena licnost
  • Obrazovanje
  • Nivo inteligencije
  • Socijalni status
Treci korak - Izlazite na prava mesta 

Ako ste analizirali i saznali sta zelite od svoje devojke, onda imate jasnu sliku sta bi ona mogla da voli i da je zanima, vodjeni time odlucite se za mesta koja bi mogla da privuku paznju takve devojke, tj mesta na kojima bi se ona najcesce nalazila. Recimo ako vam se svidja neka sportiskinja, ocigledno bi bilo da odete u teretanu u koju ona ide, i tu da se upoznate sa njom i zapocnete razgovor. Nemoj te se brinuti i razmisljati o tome kako prici devojci, sve je to jako jednostavno i icice prirodnim tokom.


Cetvrti korak - Prilazite razlicitim tipovima devojakama

Ukoliko se niste odlucili tacno kakvu devojku zelite, onda je najbolje da izlazite na sastanke sa razlicitim tipovima devojaka, i tako vremenom da stvorite u svojoj glavi selekiju na osnovu toga sta vam se svidja a sta ne kod njih, to ce vam dosta olaksati posao u stvaranju slike o devojci koju stvarno zelite. Tako cete steci iskustvo i porasce vam samopouzdanje, tako da cete lakse prici devojci koja vam se stvarno svidja. Ovo ne znaci da treba da izadjete sa prvom osobom na koju naletite, bas naprotiv, pazljivo birajte i ucite iz svojih gresaka.

Peti korak - Odabir devojke

Poslednji korak zahteva ova prethodna cetiri da budu realizovana. Kada nadjete i odaberete pravu devojku za vas, pocnite polako da gradite zdrav odnos sa njom, morate znati tacno o cemu pricati sa devojkom , i na taj nacin se zblizavati. Potrudite se najvise sto mozete, ipak ako je to prava osoba, vredna je truda. Nemojte  zuriti i biti brzopleti, pustite da stvari idu svojim tokom, u suprotnom samo cete je oterati i upropastiti sav svoj ulozeni trud.

Mnogima je jako tesko i ne znaju kako da smuvaju devojku, dobra stvar je da to nije tesko ukoliko znate kako sistem funkcionise, a upravo smo vam to predstavili u gore navedenom tekstu, shvaticete da nije tesko naci devojku koja vam se dopada i biti sa njom. 






Нема коментара:

Постави коментар